Arrangementer

Vi byder løbende indenfor

Arrangementer hos Route 155

STEGT FLÆSK!! 

Vi genindføre stegt flæsk den 1. torsdag i hver måned, indtil vi må åbne op for spisning i lokalerne bliver det som take away. 

Første gang er torsdag den 4. Februar det koster 99 kr. pr portion (børneportion 55 kr) og kan afhentes mellem kl. 16-19. 

Bestilles på 27 62 53 53 i god tid, husk afstand og mundbind. 

Du får ca. 8-10 stykker flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder, lige til at gå hjem og spise. 

Her finder du

Aktuelle arrangementer

Her på siden kan du se vores aktuelle arrangementer. Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dig ind på et arrangement, er du velkommen til at tage kontakt. Henvend dig Restauranten eller ring til os direkte på telefon eller mail.

"Fælles spisning corona-edition"

D 18 Februar holder vi fælles spisning med gule ærter, nakkefilet og røget flæsk. Serveret med sennep, rødbeder, rugbrød og smør.
Grundet corona kan vi kun lave det som take away, det kan afhentes mellem 16-19 og bestilles i god tid og husk afstand og mundbind.
Det koster 99 kroner pr portion.
Bestilles på 27 62 53 53
OBS: Begrænset antal.

Grisefest

Vi beklager meget at det ikke blev til grisefest i 2020, men vi glæder os rigtig meget til 2021, hvor vi selvfølgelig har booket Lotte riisholt igen.. og kan allerede nu fortælle, at der skal sættes kryds i kalenderen d 3.juli 2021, hvis man vil være sikker på en plads!

Book bord eller bestil mad ud af huset

Kontakt os for bordbestilling

Ring til restauranten på

Adresse

Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk
Scroll til toppen